Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Όταν ξυλοκοπείς τον Γλέζο σημαίνει ότι η χώρα καταρρέει

Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ


Η χώρα καταρρέει. Χωρίς παρελθόν δεν έχεις και μέλλον. Όταν κάποιοι κουκουλοφόροι ή αστυνομικοί κάνουν επίθεση και χτυπούν τον Μανώλη Γλέζο που αποτελεί σύμβολο για την Ελλάδα με την ηρωική ενέργεια που έκανε στα κατοχικά χρόνια, τότε σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχει παιδεία. Όλα αυτά έγιναν πριν λίγο στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ.
Ο Μανώλης Γλέζος όσο...




και αν διαφωνεί κανείς μαζί του δεν είναι δυνατόν να τον ξυλοκοπείς. Όποιος και αν το έκανε. Ακόμα χειρότερο αν ήταν αστυνομικοί αυτοί που έριξαν δακρυγόνο στο πρόσωπο του. Μόνο αυτοί έχουν δακρυγόνα.






10 σχόλια:

  1. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ. ΘΕΛΕΙ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ; ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΗ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ, ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ7 Μαρτίου 2010 στις 10:24 μ.μ.

    Ο Γλέζος πολέμησε έναν εχθρό που τον καταπίεζε,αλλά τον έβλεπε και τον γνώριζε. Ετσι έδειξε τη λεβεντιά του και έγινε σύμβολο. τώρα οι εχθροί δεν φαίνονται. κρύβονται πίσω από ωραίες λέξεις από ψέυτικα μεγάλα λόγια και η δική μας λεβεντιά θα φανεί αν μπορέσουμε να τους αναγνωρίσομε και να τους γκρεμίσομε όπως τότε εκείνο το παληκάρι τους κατέβασε τη σημαία που βρώμιζε την Ακρόπολη. Αυτό είναι η δυσκολία και το χρέος της δικής μας γενιάς. Να κατεβάσομε αυτούς που βρωμίσανε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη ειναι η νοοτροπια του πασοκ.

    αλητη ρουφιανε χουντοχοιδη.

    κατω η χουντα του πασοκ.

    τα πρασινα παπαγαλακια του χωριου τι να λενε αραγε για αυτα??????? τι να πουν ομως, πρωην χουντικοι βλεπετε...τετοιες φασιστικες μεθοδοι
    επιτρεπονται οταν εχουν την εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πει κανεις το αιωνιο χουντο-πασοκ.
    οτι μετρα εχουν παρει μεχρι τωρα ειναι καλα για τους μεταναστες και τους λαθρομεταναστες και μονο.
    αλλα "λεφτα υπαρχουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαρά ο φακίρης και η καπαμαρού-λαμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντροπη και αισχος να συμπεριφερονται ετσι σε αυτο τον ανθρωπο.
    το πασοκ πρεπει να λογοδοτισει για ολα τα αντιλαικα μετρα και για τις αντιδημοκρατικες μεθοδους που θυμιζουν χουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μανολης γλεζος αγωνιστηκε για την δημοκρατια εναντια στο ναζισμο και το φασισμο για να μπορουμε εμεις σημερα να εκφραζομαστε ελευθερα δεν πολεμησε εναν εχθρο ,ο εχθρος αυτος ηταν ο ναζισμος και ο φασισμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε φακίρη που χάθηκες...τρύπωσες στο σύλλογο και νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Ρε λαμόγιο κατάλαβε το, ο κόσμος ξυπνάει και θα σας πάρει με τις πέτρες. Είστε τραγικοί όλοι όσοι πήρατε το σύλλογο για να κάνετε κομματικά παιχνίδια, ντροπή σας. Όμως καμιά απάντηση, καμιά ανακοίνωση έστω για το ποιοί και πώς εκλέχτηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα λες πολύ σωστά 11/3 5:39. Ο εχθρός είχε όνομα ήταν ο ναζισμός και ο φασισμός. Και σήμερα ο εχθρός έχει ονόματα: Σοσιαληστεία και φασιστοδημοκρατία. Και είναι πολύ ύπουλος!!Τόσο ύπουλος που βγαίνει κάθε μέρα με καινούριες μάσκες. Τώρα έχει βγει με τη μάσκα του παρθενογεννημένου Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...