Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ακυρο στους αλητες

 By "βορεια κερκυρα" 

απευθυνεται μονο σε αυτους που δεν χρωστανε σε πολιτικα αποβλητα 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΥΡΟ

Με αυτήν την κίνηση θα δείξουμε πως ναι μεν , συμμετέχουμε στην διαδικασία , αλλά δεν αποδεχόμαστε την νομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μικρά κόμματα το μόνο που έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα είναι πως είναι τα πιράνχας της πολιτικής ζωής που ξεκοκαλίζουν τα αποφάγια της εξουσίας , και απλά θέλουν όταν μεγαλώσουν να γίνουν καρχαρίες...


Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.


Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις στου στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί.. 


" ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ "

ΥΓ  και κατι που ηθελα να σου πω


 ειναι ωραιο ολο αυτο που γραφεις και τιμας τους αναγνωστες καθως και τους αρθρογραφους σχετικα με την ανωνυμια
δειχνει οτι ξερεις την εννοια του μπλοκερ


φιλικα παντα 


βορεια κερκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...