Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεξάρτητος υποψήφιος για την Περιφέρεια Ιονίων νήσων ο Γ.Καλούδης τού ΠΑΣΟΚ

By "ΚΑΠΟ-χωριάτης"

"Τώρα που βλέπουν τα δύσκολα να έρχονται θα αρχίσουν να την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια και θα βάζουν υποψηφιότητα σαν ανεξάρτητοι. Γιατί δεν έχουν τι να πουν και τι να απαντήσουν στους εξοργισμένους ψηφοφόρους τους."

Νέο θέμα προέκυψε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτηση που υπέβαλε από το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος ο...

 Γιώργος Καλούδης, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τον συνδυασμό «Επτανησιακή Αναγέννηση», απέναντι στην επίσημη επιλογή του κόμματος, δηλαδή τον καθηγητή πανεπιστημίου Ηλία Μπεριάτο.



Ο κ. Καλούδης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγο και του ΣτΕ, που έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΠΑΣΟΚ και το 2008 εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, απέστειλε το βράδυ της Τετάρτης τη σχετική επιστολή στον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή του να διεκδικήσει ως ανεξάρτητος την εν λόγω Περιφέρεια.


Στην επιστολή, ο κ. Καλούδης ασκεί κριτική για τη διαδικασία επιλογής του κ. Μπεριάτου, «αφού ο υποψήφιος στα Επτάνησα ανακοινώθηκε εκ των υστέρων».


«Δεν ρωτήθηκε κανείς και δεν αποφασίσαμε για μια τέτοια υποψηφιότητα» αναφέρει, κάνοντας λόγο για «προσβολή», «πολύ περισσότερο όταν οι πολιτικές του μνημονίου έχουν αποξενώσει το ΠΑΣΟΚ από τους ψηφοφόρους του και δεν εκφράζουν ούτε τις ανάγκες του λαού, ούτε τα δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, για να ορίζουμε τα του τόπου μας».


Επιπλέον, στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του, η οποία δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «το αθηνοκεντρικό κράτος υπήρξε διαχρονικά ασυνεπές στις υποχρεώσεις του απέναντι στα Επτάνησα» και ότι «το Μνημόνιο δεν εκφράζει το λαό μας».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_9518.html 

4 σχόλια:

  1. Kai opios katalave katalave ...

    http://failblog.files.wordpress.com/2010/09/b6f36953-d379-424f-8441-45bb06407e19.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιοπον ....κατι τετιοι τυποι δεν μας πειθουν καθολου αλωστε εχουν και ενα πολιτικο παρελθον λιγο πολυ γνωστο σε ολους

    η ελλαδα αυτη τη στιγμη εχει αναγκη απο πολιτικους πατριωτες που θα επιδιοξουν το συμφερον της χωρας

    οι επαγκελματιες πολιτικοι μεγαλοδικηγοροι ρουσφετολογοι πρωιν κομματοσκυλα καλο για ολους μας θα ηταν να καθησουν σπιτακι τους να απολαμβανουν τις αμυθητες περιουσιες τους

    το πασοκ και η νδ ειναι χαμενοι απο χερι απετυχαν!! ας το καταλαβουν οι τσιμεντοκεφαλοι υποστυριχτες τους και τ υπολοιπα λαμογια που τους διατηρουν ακομα στην εξουσια!...

    το σιγουρο ειναι οτι ερχονται δυσκολες εποχες κατω απο τη νεα ταξη πραγματων και ολοι ελληνες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι απεναντοι στα σχεδια του παπανδρεου και των εβραιων τραπεζιτων που διοικουν την ανθρωποτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο Κ.ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΕ; ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΥΡΙΖΕ. ΓΙΑΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λες και δεν τον εχουμε μαθει τοσα χρονια. οταν ηταν το πασοκ στις δοξες του, καμια καταγγελια αλλα συστρατευση με το "κινημα". τωρα που ηρθαν τα δυσκολα στο κομμα, για να μην τον παρει η μπαλα εγινε ολο με μιας ανεξαρτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...