Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Συμμορία ανήλικων μουσουλμάνων βιάζει 18χρονη "επειδή είναι Γαλλίδα"


H σύλληψη

Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο. Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντα τραυματισμένη στη ζωή της.
Χάρη στις λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες των καμερών CCTV, η αστυνομία του Évry προχωρά σε σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων σε λιγότερο από 24 ώρες και παίρνει το DNA τους. Ανακρίνονται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου το απόγευμα. Οι τέσσερις κακοποιοί είναι ανήλικοι: δύο 13 ετών, ένας 15 ετών και ο τέταρτος 17 ετών. Τρία αδέλφια Τούρκοι και ένας Μαροκινός. Λεπτομέρεια: ο μεγαλύτερος, 17 ετών, βγήκε από την φυλακή έξι μήνες πριν, αφού είχε εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής φυλάκισης δύο ετών για βιασμό που διέπραξε κατά του γιος ενός υπαξιωματικού της χωροφυλακής. Ελεύθερος χωρίς παρακολούθηση. Τώρα υπότροπος. Οι δύο άλλοι έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία. Τέσσερις δράστες, τρεις υπότροποι – όλοι ανήλικοι!
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι ανήλικοι δεν εξέφρασαν την παραμικρή τύψη. Αντίθετα, εξέφρασαν το μίσος τους : ναι, δεν θα την είχαν αγγίξει αν ήταν Τουρκάλα. Ναι, της επιτέθηκαν επειδή ήταν Γαλλίδα και «οι Γάλλοι είναι όλοι γιοι π…..ας». Ο δικαστής που διέταξε την φυλάκισή τους, τους ανέκρινε με βάση την κατηγορία για βιασμό από κοινού και βαρβαρότητα, αλλά και - ω! τι έκπληξη - για ρατσισμό.


Υποσημείωση: Οι τέσσερις νεαροί εγκληματίες δεν φοβούνται τίποτα. Οι γονείς τους είχαν εγκατασταθεί από χρόνια στη Γαλλία, και εκείνοι πηγαίνουν στο γαλλικό σχολείο. Από πού άραγε να προέρχεται αυτή η δίψα για μίσος, που τους οδήγησε να διαπράξουν τέτοιες βαρβαρότητες σε ένα νεαρό κορίτσι; Λέτε να φταίει η «ανεργία»; Ή η «ανισότητα»;
      
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. Έτσι διαλύουν τον πολύπαθο ελληνικό τουρισμό - Η Κεφαλογιάννη έστησε την ρωσική κυβέρνηση

    Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ακύρωσε την τελευταία στιγμή το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Μόσχα με πολυμελής αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών του τουριστικού τομέα «στήνοντας» αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης με τους οποίους επρόκειτο να πραγματοποιήσει συναντήσεις και επαφές. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που το κάνει σε λιγότερο από ένα μήνα.

    Πρόκειται για μία πρωτοφανής ενέργεια στα χρονικά της εξωτερικής πολιτικής που αποδεικνύει πως η ελληνική κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της χώρας και της οικονομίας της λόγω της Ουκρανικής κρίσης.

    Μετά λοιπόν τον υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο ο οποίος επανειλημμένα και απροκάλυπτα τάχθηκε κατά της Ρωσίας και υπέρ των υποστηρικτών (ΗΠΑ και Ε.Ε.) της «κυβέρνησης» του Κιέβου, ήρθε η σειρά της Όλγας Κεφαλογιάννη να εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στη Ρωσία, στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Ματαίωσε το ταξίδι που η ίδια είχε ανακοινώσει στήνοντας τη ρωσική κυβέρνηση, αφού επρόκειτο να συναντηθεί με την ομόλογο της κ. Μανίλοβα και πολλούς Ρώσους αξιωματούχους.

    Συνοδευόμενη δε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Πάνο Λιβαδά και επιχειρηματίες επρόκειτο να παραστεί σε εκθέσεις τουρισμού και να δώσει συνεντεύξεις σε πολλά Ρωσικά ΜΜΕ με τηλεθεατές και αναγνώστες δεκάδες εκατομμυρίων πολιτών, αρκετούς εξ αυτών δυνητικά τουρίστες και στην Ελλάδα.

    Η Κεφαλογιάννη λοιπόν όχι μόνο έστησε τη ρωσική κυβέρνηση, αλλά απαξίωσε και περιφρόνησε 1,3 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες. Κι αυτό, τη στιγμή που η Ελλάδα ποντάρει στον τουρισμό για την έξοδο της από την κρίση και σε τουρίστες που δεν τρώνε μία σαλάτα τέσσερις μαζί.

    Το 2013 επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 1,3 εκατομμύρια τουρίστες, δαπανώντας 1,3 δισ. ευρώ. Δηλαδή, ο καθένας ξόδεψε κατά την παραμονή του στη χώρα μας 1.000 ευρώ, όταν ο μέσος όρος των χρημάτων που αφήνουν οι ξένοι τουρίστες είναι 500 ευρώ και οι Γερμανοί ξοδεύουν περί τα 600 ευρώ. Η ακύρωση του ταξιδιού της Κεφαλογιάννη έγινε αμέσως μετά το ταξίδι της στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στη Ρωσία. H δικαιολογία δε ήταν αστεία, αφού όπως υποστηρίζουν συνεργάτες της ταλαιπωρείται απο... ωτίτιδα.

    Δεν είναι μόνο η ανεπίτρεπτη σε διπλωματικό-πολιτικό επίπεδο ακύρωση ενός τόσο σημαντικού ταξιδιού στη Μόσχα με αστείες δικαιολογίες, αλλά η στάση της Ελλάδας με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Εξωτερικών κ. Βενιζέλο στο θέμα της κρίσης της Ουκρανίας, ο οποίος έχει ταχθεί κατά της Ρωσίας και υπέρ της «κυβέρνησης» του Κιέβου. Η δε κ. Κεφαλογιάννη είναι η δεύτερη φορά που δεν πηγαίνει στη Μόσχα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Επρόκειτο να πάει και στις 17-21 Μαρτίου προκειμένου να παραστεί σε τουριστική έκθεση, αλλά το ακύρωσε επίσης λόγω… Κριμαίας.

    Εκνευρισμό έχει προκαλέσει η στάση της κ. Κεφαλογιάννη και στους Έλληνες επιχειρηματίες. Όχι μόνο γιατί στο παρά πέντε δεν μπήκαν στην πτήση τσάρτερ προς τη Μόσχα, αλλά γιατί βλέπουν πώς με τα παιχνίδια και την ανευθυνότητα της ελληνικής κυβέρνησης σε έναν τόσο σημαντικό θέμα για την οικονομία της χώρας θα χάσουν το τρένο του τουρισμού το 2014.

    Τα μηνύματα των τελευταίων ημερών από τη Ρωσία και όσον αφορά στον τουρισμό δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Έχουν εκδοθεί 5% λιγότερες βίζες σε σχέση με πέρυσι και αρκετοί έχουν ακυρώσει τις κρατήσεις τους με το φόβο των τουριστικών πρακτόρων για μείωση των Ρώσων τουριστών έως και 10% για τον Απρίλιο και το Μάιο.

    Αν συνεχίσει έτσι η ελληνική κυβέρνηση, η οικονομία της χώρας θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Και όχι μόνο η οικονομία…

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etsi-nomizoun-pws-tha-enischusoun-ton-polupatho-ellhniko-tourismo-h-kefalog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ
    Σε ένα άκρως ανατριχιαστικό και τρομακτικό βίντεο, ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Δήμο Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντινου, ποζάροντας σε στυλ που θυμίζει… Μπιν Λάντεν, με μία πράσινη ισλαμική σημαία στο γραφείο και περιστοιχισμένος από μουσουλμάνους της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, και ένα ανατολίτικο φουλάρι στο λαιμό, το οποίο δείχνει ότι… λίγο θέλει να τυλίξει και το κεφάλι του με αυτό, εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων όσων εναντιώνονται στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

    Συγκεκριμένα παρομοιάζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο με τον Νορβηγό νεοναζί φονιά Άντερς Μπρέιβικ με αφορμή τα λεγόμενα του πρώτου περί δημοψηφίσματος για το τέμενος.

    Επόμενο είναι μετά και από αυτήν την τοποθέτηση να παίρνει "φωτιά" η υπόθεση του τζαμιού, αφού πλέον όλες οι πλευρές την αναδεικνύουν σε προεκλογική «σημαία» τους, είτε υπέρ είτε κατά της ανέγερσης του τεμένους.

    Όπως ήταν αναμενόμενο ο Π. Κωνσταντίνου δεν ξέχασε να εξαπολύσει τα πυρά του και κατά της Χρυσής Αυγής…

    Μάλιστα μετά από αυτόν, τη θέση του στην «πόζα Μπιν Λάντεν» και το λόγο παίρνει ο Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών ο οποίος με άπειρο θράσος δηλώνει ότι η Ελλάδα που για 500 χρόνια υπέμεινε την βάρβαρη δουλεία του Ισλάμ και με χίλιους κόπους, βάσανα και ποταμούς αιμάτων των ηρώων των επαναστατικών αγώνων κατάφερε να απαλλαγεί από δαύτους, τώρα τους… «χρωστάει το τζαμί»...

    «Δεν είναι άξιοι να ακουμπήσουν τον πολιτισμό όσων πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία» δήλωσε ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συμπλήρωσε: «Κουβάλανε (σ.σ. οι ισλαμιστές) αξίες που ο Σπηλιωτόπουλος, ο Πλεύρης και ο Κασιδιάρης ποτέ τους δεν έχουν φανταστεί»…

    Βέβαια. Κουβαλάνε τις "αξίες" του μισογυνισμού, του βιασμού ανηλίκων, του βασανισμού και αποκεφαλισμού των "απίστων", του λιθοβολισμού των γυναικών και άλλα πολλά "καλούδια"...

    Αναλυτικά:

    Συνέντευξη Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ και κοινοτήτων μεταναστών πραγματοποιήθηκε χθες με αφορμή τις θέσεις Σπηλιωτόπουλου.

    Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν:

    Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος με την 'Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας' και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ

    Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών

    Τζαφάρ Χαλίλ Ουλά, Μπαγκλαντεσιανό Επιμελητήριο

    Λουκμάν Χαϊντάρ, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος

    Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη

    Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

    http://www.youtube.com/watch?v=TelNzBNMPnY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...