Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα προβλήματα με τους μετανάστες: Έκαναν καυσόξηλα τη σκεπή της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου (φωτό)

Τη σκεπή της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου ξήλωσαν πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου να αφαιρέσουν την ξυλεία και να ζεσταθούν τις νύχτα. 

Το ΔΝΤ που "πίνει το αίμα" το λαού μας...τάσσεται υπέρ των μεταναστών

Τα οικονομικά οφέλη της μετανάστευσης, παρά τις «προκλήσεις» που καλούνται να ξεπεράσουν οι χώρες φιλοξενίας, σε μια περίοδο που το θέμα των μεταναστευτικών ροών προκαλεί αυξανόμενες εντάσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, υπερασπίστηκε το ΔΝΤ. 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η απίστευτη μπίζνα των ΜΚΟ: 700 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε «ξένο αχυρώνα« (Ελλάδα...)

Η κρίση που πλήττει την Ελλάδα, μεταναστευτική και προσφυγική, εκτός από τα αντικειμενικά προβλήματα που κομίζει μαζί της, έχει γίνει αιτία και για μια σειρά άλλων σοβαρών θεμάτων. Το κυριότερο από αυτά είναι η ανεξέλεγκτη δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ). 

Συριζανέλικη «Φοροτρέλα» από τον Οκτώβριο - Αναλυτικά το πακέτο που έρχεται

Το δεύτερο «πακέτο» φορομέτρων που θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί σταδιακά τον Ιανουάριο του 2017 αναμένεται να οδηγήσει σε κατάθλιψη (κι άλλη) τους Έλληνες πολίτες.

Συνάντηση Ερντογάν με Ρόθτσιλντ και Κίσσινγερ... Ε να μην βάλουν και στη "γείτονα" το χεράκι τους οι λόρδοι μας...


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ευπαθής πρόσφυγας


Μετανάστες και πρόσφυγες πήγαν να βάλουν φωτιά στη Χίο a la Μόρια - Ξεφεύγει η κατάσταση (βίντεο)

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ...ΔΝΤ: «Μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα η Ελλάδα θα έχει διψήφια ποσοστά ανεργίας» - Μια ακόμα χαμένη γενιά...

H ανεργία αναμένεται να παραμείνει σε διψήφια ποσοστά μέχρι τα μέσα του αιώνα στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει ότι και η επόμενη γενιά δεν πρόκειται να δει "Θεού πρόσωπο" στην χώρα, αναφέρει το ΔΝΤ στο προκαταρτικό πόρισμα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, που είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας.

Αλβανοί: « Θα μας βοηθήσει η Αμερική να πάρουμε την Τσαμουριά»

Σε πολλά αλβανικά μέσα ενημέρωσης έχει αναπαραχθεί ένα (ανόητο πραγματικά ) κείμενο που αναφέρεται στο όνειρο των Αλβανών για μια μεγάλη Αλβανία με τη βοήθεια των Αμερικανών. 
Πολλά τέτοια δημοσιεύματα βρίσκουμε συχνά στα αλβανικά ΜΜΕ.

Εγκώμια Τσίπρα στη Μέρκελ μέσω WSJ... Κατάλαβες ψηφοφόρε ότι σου έχουν ρίξει το δούλεμα της χιλιετίας???

 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal, κάλεσε τους Ευρωπαίους εταίρους του να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και να βοηθήσουν την Αθήνα να διαχειριστεί τη μεταναστευτική κρίση παρά το πολιτικό κόστος, διαφορετικά θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της Ένωσης.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Σεπτεμβριανά 1955: Όταν 100.000 Τούρκοι ισοπέδωσαν τον Ελληνισμό της Πόλης-Η ΔΕΥΤΕΡΗ «ΑΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΒΙΑΣΜΟΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Μόλις είχε αρχίσει να νυχτώνει. Ο όχλος με αυτοσχέδια όπλα, αξίνες, ρόπαλα, σφυριά και δάδες είχε βγει στους δρόμους. Οι αλαλαγμοί «γκιαβούρ, γκιαβούρ», ακούγονταν σε κάθε δρόμο, σε κάθε λεωφόρο και κάθε σοκάκι.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Αύξηση και νέοι φόροι σε καύσιμα, καφέ και τσιγάρα

ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,2 ΔΙΣ. Η «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ

Σάλος με τις επικουρικές: Τώρα βάζουν σε περισσότερες δόσεις το «μαχαίρι»

Αντί για 3 δόσεις στην παρακράτηση αναδρομικών (που θα οδηγούσαν σε μηδενισμό των επικουρικών), μπαίνει πλαφόν στην παρακράτηση και πάει η επιστροφή μέχρι το 2018

Είναι και πολύ "large"... Δένδιας: Θα επιστρέψουμε τα 246 εκατ. ευρώ στα κανάλια

Ανησυχούν οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία «Χανδρής»

Ανησυχούν για το εργασιακό τους μέλλον οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία Χανδρή. Δεν είναι ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις μετά τις πληροφορίες για αλλαγή της ιδιοκτησίας της εταιρείας.

Την Κυριακή καθαρίζουμε τον κόμβο των Αλυκών

Νέα πρωτοβουλία καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου απο την ομάδα «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα», τον Εξωραιστικό σύλλογο Ποταμού, τη χορωδία «Μπόργος» και το σύλλογο προστασίας του ποταμιού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, του Δήμου της Κέρκυρας και της Εφορίας Αρχαιοτήτων.

Εκδήλωση αλληλεγγύης για την σεισμόπληκτη Amatrice

Βραδια αλληλεγγυης για τους σεισμοπληκτους της Amatrice στην γειτονική Ιταλία διοργανώνουν πολλοί φορείς της Κέρκυρας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία της Ανουντσιάτα. Την πρωτοβουλία πήρε η ομάδα πολιτών ‘SAVE ANNUNCIATA’.

Στέρεψε η υπομονή των κατοίκων: Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας για το Τεμπλόνι


Γενικές Συνελεύσεις και συσκέψεις τις τελευταίες ημέρες στο Τεμπλόνι για καθορισμό στάσης αναφορικά με τα απορρίμματα. «Δεν θα αιφνιδιάσουμε» υπόσχονται αλλά προειδοποιούν για κινητοποιήσεις.


Ρεκόρ... νερού έπεσε στο Τεμπλόνι!

Τεράστιος ο όγκος νερού που έπεσε στο Τεμπλόνι. Έκανε... ρεκόρ καταγραφής από το μετεωρολογικό σταθμό Ιονίου.

Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στα Μωραΐτικα


Ηλικιωμένη τουρίστρια ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Δευτέρας από τη θαλάσσια περιοχή των Μωραϊτίκων.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Nτε Μεζιέρ: Βοηθήσαμε την Ελλάδα, τώρα θα της στείλουμε πίσω πρόσφυγες!

1700 θέσεις εργασίες ΜΟΝΟ για μετανάστες στην Ήπειρο και 450 στην Πρέβεζα. Ρατσιμός εναντίον των Ελλήνων;;;

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ανακοίνωσε σήμερα σε δηλώσεις του, ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική απόφαση με την οποία κατανέμονται στην Περιφέρεια Ηπείρου 1700 θέσεις για εξαρτημένη εργασία πολιτών τρίτων χωρών, αίτημα που είχε υποβάλλει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Super League: Από την Κέρκυρα ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...